Wie ben ik

I am the light of my soul

Mijn naam is Marigna Franzani 35 jaar en samen met de liefde van mijn leven, samen hebben wij 6 kinderen.

Mijn levenspad is niet bepaald makkelijk geweest en het heeft dan ook een hoop kracht en moed gekost om te zijn waar ik nu ben. Door de jaren heen heb ik geleerd erg dankbaar te zijn voor de lessen die ik heb gehad maar ook zeker voor alle mensen die ik heb mogen ontmoeten en nog ga ontmoeten. 

Afgelopen jaren ben ik erg bezig geweest met mijn Zielsmissie en ik had het gevoel dat ik er alleen voor stond. Er was niemand die mij hielp om er achter te komen wat nou mijn Zielsmissie is. Gelukkig heb ik toch mijn weg gevonden om te bereiken waar ik nu sta in het leven. Ondanks de vele puzzelstukjes is het mij toch gelukt. Met de kennis die ik vergaard heb en levenservaring kan ik nu andere helpen met hun eigen Zielsmissie.