“PUUR” kids

Bovenstaande foto’s zijn ter illustratie, foto’s van “PUUR” kids komen niet op de website.

“PUUR” kids fotoshoot

Samen met mijn dochter Melissa van 12 jaar organiseer ik voor kinderen van 0 t/m 13 jaar een leuke, geweldige, pure, ik mag er zijn fotoshoot*.

Het is ontzettend belangrijk voor kinderen om een goed zelfbeeld te ontwikkelen. Een laag zelfbeeld kan in de toekomst voor allerlei problemen zorgen. Ik zie dit helaas vooral terug bij de vrouwen die wij fotograferen bij het Vrouwen Kracht Centrum. We zien echt dat een fotoshoot helpt met het zelfbeeld van de vrouwen die zich aanmelden. Vele vrouwen zien jammer genoeg zelf niet altijd in hoe krachtig, prachtig en geweldig mooi ze zijn. Dit komt vaak door wat zij hebben meegemaakt in hun leven maar zeker ook doordat ze het simpelweg niet meegekregen hebben in hun eerste levensjaren. Om juist er voor te zorgen dat kinderen een goed zelfbeeld en zelfvertrouwen ontwikkelen is een fotoshoot een mooie aanvulling. Vindt u ook niet? Mijn dochter en ik willen ons steentje bijdrage door middel van een onvergetelijke ervaring mee te geven. Melissa helpt de kinderen zich op hun gemak te stellen en is echt een assistent, ik maak de foto’s. Samen hebben wij dit concept bedacht.


De fotoshoot:

Voor wie: Kinderen van 1 t/m 13 jaar, alleen of met broertjes en zusjes, of vriend of vriendin.

Duur: +/- 20 min.

Locatie: buiten in en rond Hellevoetsluis.

Kosten: €15,-

Aantal foto’s: Je krijgt 5 foto’s in origineel formaat, meer is mogelijk voor een klein bedrag van € 1,50.

Thema: We maken er een echt feestje van door middel van bellenblazen en natuurlijke confetti.

*Ik heb fotografie een tijdje gedaan als hobby en ik fotografeer samen met een andere collega de modellen van het Vrouwen Kracht Centrum. ( voorbeelden kunt u vinden op de website van het Vrouwen Kracht Centrum) Ik ben geen professionele fotograaf. Er kunnen hier dan ook geen rechten aan worden ontleend. Het gaat puur om de ervaring.