Emotional Healing

Breng je emoties in balans

Emoties vormen een groot deel van wat ons mens maakt. Ze geven ons leven waarde.

Stel je eens voor dat we ze niet zouden hebben: het zou zijn als leven in een wereld zonder weer of het gezang van vogels. Emoties helpen onze ervaringen betekenis te geven, zowel goed als slecht.

Om goed om te gaan met emoties is je emotionele triggerpatroon begrijpen – de dingen waar je meestal emotioneel op reageert. De zoektocht hiernaar is echter zeer de moeite waard en vergroot je kansen op welzijn en geluk.

Hoe werkt het?

Door middel van jouw innerlijk weten trek je kaarten. Samen kunnen de kaarten het wat, waar en hoe van emoties aanpakken – wat een specifieke emotie is (begrijpen), waar ze zich manifesteert in het lichaam (energie) en hoe ze in balans te brengen (helen). Door te werken met de kaarten kun je geblokkeerde emoties losmaken, leren je emoties te uiten naar jezelf en anderen en leren om je emoties te gebruiken als bron van kracht en creativiteit.

Deze kaarten vormen een set sleutels die allerlei deuren kunnen openen voor meer vervulling. Ze zijn effectief omdat ze een proces van zelfbewustzijn stimuleren.

‘Loslaten doe je door emoties toe te laten.’

– Jij Als Bron

Emotional Healing

1 sessie

€ 17,50

Een sessie heeft een duur van 1 uur.

5 sessies

*€ 75,-

10 sessies

**€ 125,-

*Bij 5 sessies betaal €15,-. per sessie.

**Bij 10 sessies betaal je €12,50 per sessie.

Binnenkort te boeken bij mijn praktijk aan huis.Of op locatie.