Coaching Zielsmissie

Welkom bij coaching  Zielsmissie.

Wat is nou precies een Zielsmissie? We dragen allemaal een unieke levensmissie – oftewel een zielsmissie – in ons. Die missie geeft zin en betekenis aan het leven en verwijst naar wat jij in dit leven op aarde wil manifesteren. Je ziel heeft daar al voor jouw geboorte voor gekozen.

Heb je wel eens het gevoel dat er iets knaagt diep van binnen? En misschien vraag je je wel eens af: Waar doe ik het voor? Voor wie doe ik dit eigenlijk? Hoezo leef ik? Wat kom ik hier doen? 

Tja, en dan? Deze antwoorden vind je niet in een boek, of in een artikel. Sterker nog: deze antwoorden zijn nergens anders te vinden dan in jou. Maar hoe kom je bij die antwoorden? Samen gaan wij daar achter komen. 

Ik geloof dat naast de unieke innerlijke kracht die elk mens heeft het mogelijk is om zelf echt de leiding te nemen over jouw leven. Realiseer je dat het jouw leven is! En jij hebt de keuze om te leven of geleefd te worden. We hebben allemaal een plek in dit leven gekregen. Die plek is van jouw en jij kunt nu de leiding nemen over het leven dat je is gegeven. Het is tijd om jou plek in te nemen! Ben je nog in gevecht met je verleden? Of ben je in gevecht met jezelf? Je kunt het nu stoppen! En ervoor kiezen om van jouw leven het beste leven te maken op een manier zoals alleen jij dat kunt. Heb je het gevoel dat je niet op jouw plek zit? Dan is het enige wat je nu te doen staat; OPSTAAN en jouw plek innemen. Als jij doet wat bij jou past en je blijft dicht bij jezelf dan creëer je je mooiste leven zoals het bedoeld is. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen!

Er is niks mis met jou en dat is iets waar ik heel duidelijk over wil zijn. Je hoeft ook niet gefixt te worden. 

Als jij connectie hebt met je ziel ervaar je innerlijke rust. Door het leven te accepteren zoals het is kun je veel spanningen direct loslaten. Samen gaan we tevens een stukje Emotionele Heling doen, wat er voor zorgt dat jij je blokkades erkent en opruimt.

Wil jij onderzoeken waar jij afscheid van dient te nemen om je Zielsmissie te volgen? Heb je daarbij behoefte aan begeleiding? Dan ben je aan het juiste adres! Iedere Zielsmissie is anders en heeft weer andere begeleiding nodig. Ik help jou door naar je te luisteren en handvatten te geven die bij jou passen.

Elke sessie is anders en afgestemd op de behoefte van de cliënt.