Coaching sessies en pakketten

Elke sessie is afgestemd op de behoefte van de cliënt.

Mini sessie | € 15,- per sessie 20 minuten via zoom

Even een steuntje in de rug of een luistert oor nodig? Of even samen mediteren of een mantra zingen? Het kan allemaal in een mini sessie van 20 minuten. ( dit kan nú alleen nog via zoom)


Losse sessie     |     Normaal: € 45,- per sessie Nu: € 35,- PER SESSIE (incl. 30 minuten gratis intake)

Een sessie heeft een duur van 1 uur. In dit uur ga je je emotionele onbalans herkennen en krijg je tips om je emotionele balans te herstellen. Dit kan zowel op locatie of online.


5 sessies     |     Normaal: € 175,- Nu € 125,- (incl. 30 minuten gratis intake)

In vijf sessies van een uur gaan we samen op zoek naar datgene wat jou belemmert en reik ik je tools aan om de eerste stappen te nemen naar verandering. Dit kan zowel op locatie of online.


10 sessies     |     Normaal: € 350,-  NU: € 250,- (incl. 30 minuten gratis intake)

In 10 sessies ga je de diepte in en ik help je op weg om datgene wat jou tegenhoud los te laten en om in je volle kracht te gaan staan. Ook gaan we de natuur in door middel van mindfullness wandelen. Tevens ontvang je een klankschaal massage van Let it be- Soundhealing. Klank versterkt het zelfherstellend vermogen. Een sessie duurt een uur en kan iedere week of om de week plaatsvinden.

Deze aanbiedingen gelden alleen in 2021


Waarom vraag ik geld voor een sessie als ik een lichtwerker ben?

Om mee te kunnen blijven draaien in de huidige maatschappij betekent dat vaak dat je een prijskaartje moet hangen aan je diensten. Een vaak lastige taak voor lichtwerkers. Er is niets in dit hele universum dat niet trilt op een specifieke vibratie of frequentie. Alles heeft een trillingsfrequentie. Ook geld! Geld is een ruilmiddel voor onze diensten op verschillende bewustzijnsniveaus. Het universum leert ons ook dat alles bestaat uit energie. Zonder energie zouden we niet bestaan, niet kunnen bewegen. Net zoals energie zichzelf steeds verplaatst, vermenigvuldigt en verandert, doen wij dat ook. Energie is ook het werk wat ik doe. Door handelingen te verrichten en mezelf ergens voor in te zetten geef ik energie. Dit doe ik met onvoorwaardelijke liefde, mijn hart en ziel en dan krijgt deze energie een gigantische boost en een prachtige lading.

Het bedrag dat ik vraag voor een coachsessie is niet hoog en dat blijft zo. Dit betekend niet dat de diensten die je verwacht en krijgt daar door ook minder zullen zijn, in tegendeel! Dit is mijn ZIELSMISSIE en de reden dat ik hier op aarde ben.